Verificare lucrări licență și disertație

Verificare lucrări licență și disertație

de către Gabriel Bizoi-
Număr de răspunsuri: 0

În atenția studenților din anii terminali, ciclurile de licență și master!


Turnitin, integrat și pe platforma de e-learning a UVT, este un soft utilizat la nivel internațional în SUA, Canada, în India și în alte țări din Asia, în Marea Britanie și în alte țări din Europa, în țări din Africa și din Orientul Mijlociu, în Australia și în Noua Zeelandă, în țări din America Latină. Raportul de similaritate se generează în ordinea trimiterilor lucrărilor către Turnitin (la nivel mondial). Din această cauză, este posibil să așteptați câteva ore, o zi, maxim 48 de ore până la generarea raportului de similaritate. Nu are legătură timpul de răspuns cu numărul de studenți ai UVT și nici cu platforma de e-learning. 

Atenție! Așteptați să se genereze raportul de similaritate, nu mai încărcați lucrarea până când nu este generat raportul. Timpul de răspuns începe de la ultima încărcare și raportul de similaritate se generează pentru ultima încărcare. Dacă tot încărcați fișiere neașteptând răspunsul, nu faceți decât să vă epuizați numărul limitat de încercări de verificare. Așadar, de la ultima încărcare așteptați aproximativ o zi și veți primi rezultatele raportului de similaritate (între timp, apare mesajul În așteptare).Dacă ați primit chitanța Turnitin la încărcare, cu siguranță veți primi și raportul de similaritate (în maxim 48 de ore).

Recomandăm ca versiunea finală să fie încărcată cu cel puțin 48 de ore înainte de termenul limită de depunere al lucrărilor la secretariatul facultății dvs., astfel încât să fie generat în timp util raportul de similaritate.